Problem z "myszkowaniem" prz wyższych prędkościach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • arci9
    RS
    • 2004
    • 2007

Zamieszczone przez JanuszP
    Czy ktoś z Was kupował opony dragą wysyłkową z www.opony.com.pl lub www.opony.pl. Ceny są znacznie mniejsze niż proponuje mi wulkanizotor.
    Możesz też znaleść intersujące Cię opony na w/w stronach, a potem te same u jakiegoś wulkanizatora i jak będzie różnica w cenie to sie targować i pokazać gdzie jest taniej, często wtedy sprzedawca spuszcza cenę i jeszcze za montaż nie bierze.

W tamtym roku tak kupiłem swój zestaw, opony + felgi k

Komentarz

• daneczek76
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 3642
      • Toyota

ja kupiłem 2 dni temu

Czy ktoś z Was kupował opony dragą wysyłkową z www.opony.com.pl lub www.opony.pl. Ceny są znacznie mniejsze niż proponuje mi wulkanizotor.
      ja kupiłem dwa dni temu i nawet odebrałem osobiście bo serwis www.opony.pl mial hurtownie w miescie w którym mieszkam
      [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• BioBogon
        Elegance
        • 2005
        • 921

Ja kupowałem na www.opony.com.pl w zeszłym roku po bardzo atrakcyjnej cenie i bez problemów. Płatne przy odbiorze, oglądasz dokładnie towar przed zapłatą także no problem.

Generalnie na internecie jest taniej, ale są wyjątki np. często są promocje w zakładach typu 4 opona gratis i wtedy różncia ceny jest na poziomie kosztu założenia, więc nie opłaca się z internetu kupować. Rozejrzyj się po okolicznych zakładach zanim kupisz na internecie
        Leon FR 2.0TDI 170KM

Komentarz

• JanuszP
          Drive
          • 2005
          • 65

Dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam
          L&K

Komentarz

• Bareq
            Rider
            • 2006
            • 272

nikt nie wie?
            Planujesz wakacje w Ustce?
            zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/

Komentarz

• Maicroft
              Moderator
              S_OCP MemberModeratoRS
              • 2004
              • 25757
              • Audi

Bareq, http://maicroft.octaviaclub.pl/OCP/lapy.jpg cos z tego rysunku kazal Ci wymienic bo do konca nie kumam czy tuleje czy gume przy stabilizatorze (tego na rysunku nie ma)
              Spritmonitor.de

Komentarz

• Zoltar
                Rider
                • 2005
                • 722

Z tanich, a świetnyh opon... Szczególnie na deszczu... Polecam Kleber Dynaxer HP2

Ulewa na obwodnicy.... Trzymam 180 i jedzie jak po sznurku :diabelski_usmiech
                www.soft-car.pl
                www.chiptuning-gdansk.pl

- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
                - Wyłączanie DPF
                - Hamownia Obciążeniowa

Komentarz

• Bareq
                  Rider
                  • 2006
                  • 272

Maicroft, ciezko mi znalezc na tym rysunku, moze gdzies masz foto podwozia? byloby mi latwiej

Komentarz

• mario_op
                    Ambiente
                    • 2005
                    • 112

Zamieszczone przez daneczek76
                    Jednak zmień opony na inne ja tak zrobiłem podmieniłem u walkanizatora na zimówki i matadory z oczu mi znikły a letnie kupiłem klebery i spoko nie mam problemów. mam może słaby silnik ale przy 140 nic takiego nigdy nie czułem
                    w tym roku już nie będzie wyjścia, jak się uda to będą 17" , a jak nie to kupie jakieś porządne 15".
                    COMBI ELEGANCE'03 ASV

Komentarz

• Bareq
                      Rider
                      • 2006
                      • 272

Maicroft Wydaje mi sie ze na tym rysunku to jest element oznaczony nr 2, ale moze to byc jeszcze calkiem podobna do niego tuleja co jest w wahaczu, widze ze oba elementy znajduja sie blisko siebie wiec ciezko mi powiedziec, kanalu nie mam a nie bede sie taplal w blocie przeca

Komentarz

• daneczek76
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2006
                        • 3642
                        • Toyota

Zamieszczone przez Zoltar
                        Z tanich, a świetnyh opon... Szczególnie na deszczu... Polecam Kleber Dynaxer HP2

Ulewa na obwodnicy.... Trzymam 180 i jedzie jak po sznurku :diabelski_usmiech
                        Też je kupiłem tylko wersje troszke nowszą Dynaxer HP2 Protectis naprawde niezłe i dobra cena
                        [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

Pracuję...